Den blomstertid nu kommer - konsert 17/5 och 24/5

Vi var helt enkelt sugna på att göra en stämningsfull konsert med lite försommarkänsla. Bjuda på vackra visor och melodier, en blandad repertoar, de flesta välkända, och förknippade med vår & sommar.

Kombinationen med Stefans & Åsas röster känns spännande, och att ha med en riktigt duktig saxofonist, Per-Ove Ståhlknapp (Knappen), är väldigt trevligt. Och så en rutinerad pianist, Roland Engdahl, är a & o.

Att ha med Ragnar Dahlberg som konferencier är en höjdare! Han kommer att hålla samman konserten och dela med sig av några personliga anekdoter. Oerhört kul att få samarbeta med honom, han är ett proffs och passar perfekt i det här sammanhanget.
Vi har valt att hålla konserterna i Hedvigs Kyrka, Norrköping, och i Missionskyrkan, Finspång. Det är något speciellt att vara i en kyrka, stämningsfullt, vacker akustik, passar perfekt för just dessa konserter.

Konserterna är den 17/5 kl 17 i Hedvigs Kyrka, Norrköping, och den 24/5 kl 17 i Missionskyrkan, Finspång.
Det går att förboka biljetter på tfn 0706-390604. Biljettkassan öppnar 1 tim före konserten! Alla förbeställda biljetter måste hämtas ut senast 30 min innan konserten börjar.


Välkomna!

 
Ni vet väl att det går utmärkt att boka Åsa till just ert evenemang? Klicka här för att komma till bokningsinformationen!
Sångerskan Åsa Sjöberg debuterar med plattan ”Mitt första album”.

Åsa är en välkänd nöjesprofil i Östergötland, både som sångerska, programledare för lokal-tv, och för många tidigare känd som stylist hos TV4 Mälardalen & Öst.

”Mitt första album” sjunger Åsa välkända gamla örhängen. Hennes varma, mjuka altröst ger dig en härlig nostalgitripp bland stora klassiska melodier. Hela plattan andas en känsla av hur musiken lät för femtio år sedan. Då skulle sången höras ordentligt och kompet vara mjukt och fint. Alla nya melodier var fulla av nyskaparglädje.

Albumet är arrangerat och producerat av den rutinerade musikproducenten
Lars-Åke Svantesson. Han har bland annat producerat all musik till filmsuccén Black Jack, och fått en Grammis för en produktion med Lasse Stefanz.


Köp "Mitt första album" här!